Personlig Trening

  TEST EN PT-TIME

  Ønsker du motivasjon til å bevege deg mer, oppnå estetikk, bedre kondisjon, eller en sterkere og velfungerende kropp? Våre personlige trenere garanterer deg alt dette ved hjelp av Jobbsprek metodikken!  

  Jobbsprek Metoden, tar utgangspunkt i at du hele livet trenger optimal styrke, en sterk hjertemuskel, nok fleksibilitet og god mental helse. Grunnstyrken i kroppen, gir deg ressursene du trenger til å mestre livet på alle de nevnte arenaene. Du vil få en estetisk kropp, som gjør at du mestrer de fleste aktiviteter som måtte møte deg i hverdagen!  

  Hva inkluderer en PT-time?

  Jobbsprek Metoden gjør det lett for PTene å ta gode valg på din kropps vegne. Vi starter første time med en kort samtale for å innhente relevant informasjon om deg. Du får tilbud om å ta en kroppsscann som viser din muskelmasse, fettprosent og fysisk alder. Basert på informasjonen du deler med din PT, formes PT-timen. Om du er som kunder flest, vil du ha behov for at vi starter timene med tøy av relevant muskulatur. Dette vil redusere dine begrensninger under timen, og bedre teknikken din. Videre brukes PT-timen til styrking av grunnbevegelser og flerleddsøvelser, eller kondisjonstrening, alt etter behov og din bestilling.  

  Ved skader jobber vi med rehabilitering eller behandling, før vi setter i gang med generell trening av grunnbevegelser og flerleddsøvelser. I den første time vurderer PTen hva som er mest relevant for deg å bruke treningstiden på videre, og gir deg anbefalinger. I samarbeid bygger dere en treningsstrategi og kostholdsstrategi tilpasset dine behov og din hverdag.

  Våre PT-er vil med sin kompetanse og omsorg, motivere og tilrettelegge for at du skal bruke tiden din mest mulig effektivt! Her finner du oversikt over alle våre personlige trenere.

  KJØP PT-KLIPP

  Personlig trener-klippene inkluderer:

  ✔ Styrketrening, kondisjon og fleksibilitetstrening 

  ✔ Studio Jobbsprek metoden - for optimal funksjonalitet og estetikk! 

  ✔ Scanning av kroppssammensetning - muskelmasse, fettprosent, fysisk alder, m.m.

  ✔ Klippene kan også benyttes til kostholdsveiledning, fysioterapi eller osteoptati

  ✔ Banan og proteinshake 

  ✔ Lån av løftesko til øktene 

  ✔ Eksklusive garderober med håndklær og dusjsåpe 

  ✔ Ingen kø. Spar tid og få effektiv trening!

  Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap. Les mer her.

  Våre personlige trenere

  Har du spørsmål eller ønsker å bli kontaktet av en av våre personlige trenere kan du fylle ut skjemaet:

  Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
  Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

  Start treningen nå

  Bli medlem