Grete Skaret Larsen

Personlig trener

«Dersom trening var en pille - ville alle tatt den. Den beste medisinen for kropp og sinn»

Book PT time

Grete er utdannet personlig trener, helse- og treningsfysiolog med bachelorgrad i trening, helse og prestasjon fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Gjennom NIH er hun også sertifisert trener spesifikt for kreftpasienter både under og etter behandling.

Grete har mange års erfaring på treningsfeltet og har blant annet erfaring med opptrening av rygg- og kneskade. Gjennom en individuell tilpasset treningsplan, systematisk trening og et godt samarbeid ønsker Grete å hjelpe deg som kunde med å optimalisere treningen til det fulle!

Fysisk aktivitet og trening er Grete sin lidenskap, der en kombinasjon av løping- og styrketrening er en klar favoritt. I tillegg til individuell og personlig trening, har Grete også erfaring med å jobbe som turntrener og gruppetreningsinstruktør.

Enten om du ønsker å forbedre styrke og muskelvekst, trene for vektnedgang, øke din utholdenhet eller dersom du ønsker å forbedre prestasjon og yteevne rettet mot en spesifikk konkurranse eller hverdagen generelt, vil Grete være din støttespiller og motivator for at du skal nå dine mål.

Ta kontakt med Grete for et godt engasjement og meningsfulle treningsøkter fylt med glede.

Kontakt Grete på mobil +47 936 53 315

Start treningen nå

Bli medlem