Massasje

Book time

Våre massører har et bredt kompetanseområde. Velg massasjestil selv, eller be om å få tilpasset behandling ved behov.

Bookinger må gjøres 24 timer før behandling!
For øvrig bookinger kan du kontakte massør direkte.

Kontakt Peter på mobil:
+47 938 02 030
Kontakt Resj på mobil:
+47 454 59 020

Klassisk massasje
En klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. En god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk / skjev belastning.

Rygg, nakke og skulder
Massasje som bearbeider triggerpunkter, løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. Spesielt egnet mot stress, dårlig holdning og statisk / skjev belastning.

Deep tissue
En massasje der terapeuten jobber dypere i musklene. Tereapauten jobber med trigger punkt, tøyninger og deep tissue teknikker.

Relax
En behagelig massasjebehandling hvor terapeuten jobber med lett trykk. Behandling som vil hjelpe deg å få mer komfort, ro eller stresse helt ned.

Sportsmassasje
En dypere og mer energisk behandling enn klassisk massasje.

Massasje for gravide
En behagelig og avslappende massasje som tilpasses deg. Teknikken er ganske lik som ved en klassisk massasje, men tilpasset en gravid kropp. Den gravide ligger på siden og er godt støttet av puter. Behandlingen har ekstra fokus på ben, føtter, og korsrygg.

Gavekort, priser og ledige timer


Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære?
Da er et gavekort på en behagelig massasje være midt i blinken. Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på - hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni. Gavekortet kommer i en flott og eksklusiv gaveeske!

For å kjøpe gavekort, booke tid og priser send oss en e-post eller ring vår resepsjon, så vil en av våre hyggelige medarbeidere gi deg informasjon og fullføre bestillingen.
Du kan også kjøpe gavekort på nett,
HER!

Start treningen nå

Bli medlem