Eirik Tveiten

Fysioterapeut og Personlig trener

«God helse er det mest undervurderte man kan ha»

Book PT time

Eirik er utdannet fysioterapeut ved Oslomet, og han jobber nå som både fysioterapeut og personlig trener hos Studio Jobbsprek.
Eirik prioriterer god teknikk i og grundig undersøkelse av de med smerter eller skader. Han kombinerer dermed rollen som fysioterapeut og personlig trener for å hjelpe deg med å oppnå god helse og optimale trenings resultater!

Eirik har spilt fotball på høyt nivå i Norge. Han har derfor erfaring med grenspesifikk trening som fotballspiller, men han har også kunnskap og erfaring med å jobbe som fysisk trener og fysioterapeut i ulike fotballag. Eirik jobber også som fysioterapeut i Vålerenga fotball.

Etter at han selv ha vært aktiv idrettsutøver har han fått bred og omfattende kunnskap om hvor viktig det er å bygge styrke i skadeforebyggende formål, samt betydningen av mobilitetstrening for å kunne utnytte kroppens og musklenes fulle kapasitet. Det skjer mye skader på fotballbanen, og etter mange år har Eirik opparbeidet seg mye kunnskap innen skadeforebyggende trening, habilitering og rehabilitering.

Eirik har mange ganger opplevd den fantastiske følelsen når du ser resultatene av treningen du har gjort og du får krysse av målene du har satt deg selv. Det er noe han også vil at kundene skal oppleve – mestringsfølelse og treningsglede!

Eirik er en glad og utadvendt person med glimt i øyet. Han setter pris på å jobbe med mennesker. Med sin bakgrunn kan han bruke sin kunnskap og interesse til å sikre at du får en morsom og effektiv treningsøkt for å oppnå god helse og bedre livskvalitet.

Ta kontakt med Eirik på mobil +47 468 27 459


Start treningen nå

Bli medlem