Elena Therese Nyborg

Elena Therese Nyborg - Personlig trener, kostholdsveileder, idrettsfysiolog og online coach

«Sammen når vi dine mål»

Book PT time

Elena er i permisjon. Hun er tilbake i april 2025.

Elena har jobbet på Studio Jobbsprek som PT og kostholdsveileder siden 2020. Hun har en mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøyskole, og en pågående mastergrad i ernæring fra OsloMet. I bunn har hun en bachelor i idrett, prestasjon og ernæring fra Nord universitet og årsstudium i ernæring fra Universitetet i Agder.

Med sin brede bakgrunn er det naturlig for Elena å jobbe tverrfaglig, både med styrketrening, vektløfting, kondisjon og ernæring.
Hun kan hjelpe deg med alt fra vektnedgang, til øking av styrke, opp og ned i fettprosent, prestasjon i idrett, teknikktrening eller bare komme i form.

Elena har erfaring med fysiologisk testing og trening av idrettsutøvere og soldater fra Norges idrettshøyskole, Olympiatoppen og Forsvarets forskningsinstitutt. Hun har også jobbet som vitenskapelig assistent innenfor kvinnehelse og spiseproblematikk.
Elena har også bred erfaring med forskjellige typer dietter, allergier og intoleranser. Hun har spesialiseringer innen opptrening, fysisk aktivitet, prestasjon, testing og folkehelse. Hun har også fag innen for idrettspsykologi, fysiologi og fysisk aktivitet og helse.

Elena er sertifisert personlig trener via høgskolen i Nesna (2015), og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole (2017). I tillegg har hun fullført ett år av fysioterapiutdanningen ved OsloMet, og har godkjente fag i blant annet fysioterapi og kommunikasjon, funksjonsundersøkelser og massasje. Hun er sertifisert innenfor functional fitness, sertifisert trener for barn og unge, og har sertifisering innen avansert idrettsernæring via FC Barcelona, i tillegg til kurs som idrettsernæring, aldersrelatert trening, paraidrett og biomekanikk og styrketreningsteknikk fra Norges Idrettsforbund.

Elena er opptatt av at nettopp du føler deg i varetatt, og oppnår resultater på en måte du synes er motiverende og gøy!

Kontakt Elena på +47 483 04 186

Start treningen nå

Bli medlem