Victoria Wood Albriktsen

Personlig trener

«Den kjipeste treningsøkten er den du ikke gjennomfører»

Book PT time

Victoria har lang erfaring som personlig trener, og har jobbet ved Studio Jobbsprek Aker Brygge siden 2016. Hun er utdannet Personlig Trener via Akademiet for Personlig Trening (AFPT), studerer Anvendt Psykologi og er sertifisert Functional Trainer via Eleiko.

Victoria har flere års erfaring med styrketrening og dans, og er veldig glad i friluft med flere toppturer på bein, sykkel og ski. Som personlig trener er Victoria omsorgsfull, engasjert og punktlig. Hun evner å se det store bildet samtidig som hun har øyne for detaljer, og er svært opptatt av riktig, tilpasset teknikk for best mulig effektiv og skadefri trening.

Victoria er opptatt av at man bør ha et sunt forhold til kropp, mat og trening, og vil med en variert og tilpasset plan, sammen med deg- kartlegge dine mål og finne gleden i å trene. Trening kan være gøy og noe absolutt alle kan få til, uansett utgangspunkt!

Hun brenner for en aktiv livsstil i tillegg til å jobbe med mennesker, og vil sammen med deg sørge for at treningen skal bli motiverende og noe som er mulig å opprettholde over tid.

Hun påpeker at det kan være smart å senke kravene til seg selv i starten, men at kontinuitet er nøkkelen til fremgang og for at du skal nå dine mål.

Kontakt Victoria for prøvetime på mobil 90865028.


Start treningen nå

Bli medlem