Tuva Wien

Fysioterapeut og personlig trener

Book PT time

Tuva er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of applied Science i Enschede, Nederland. Hun har erfaring som turnusfysioterapeut fra fotball i KFUM hvor hun jobber mye med kneskader, ankel/legg, hamstering og lyskeskader. Teknikkene hun bruker er en kombinasjon av hands-on behandling og tilpasset trening. Tilnærmingen tar både sikte på å lindre og forbedre dine plager!

Tuva har bakgrunn som tidligere fotballspiller, samt flere års erfaring innen styrke og utholdenhetstrening. Hun kombinerer kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å nå treningsmålene dine. Tuva har også en brennende lidenskap for friluftsliv, og ser på naturen som en lekeplass for en aktiv livsstil.  

Som fysioterapeut benytter Tuva et holistisk perspektiv med behandlingsteknikker (manipulasjon av ledd, nåling, tøy) til aktiv behandling gjennom bevegelse og trening. Hun investerer grundig tid i å forstå plagene dine, analyserer dine behov og skreddersyr treningsprogrammer for å ikke bare lindre smerte, men også forbedre din generelle helse og velvære, slik at du kan oppleve en smertefri og funksjonell hverdag.  

Tuva har ytterligere kompetanse med sertifiseringer innen leddmanipulasjon og dry needling, noe som styrker hennes evne til å tilby målrettet og effektiv behandling.  Med sitt gode humør og brede smil gjør Tuva alltid det lille ekstra for å sikre at du får en optimal opplevelse!

Kontakt Tuva

Mobil: +47 468 19 696 | E-post: tuva@studiojobbsprek.no

Start treningen nå

Bli medlem