Andreas Hollingen

Personlig trener

«Fysisk trening og aktivitet gir deg mestringsglede og livslang god helse».

Book PT time

Andreas er utdannet personlig trener og har en bachelor i trening, helse og prestasjon med spesialisering i fysisk prestasjonsevne fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Han har også en pågående master i idrettsfysiologi og bevegelseslære på NIH.

Andreas hjelper deg mer enn gjerne med:
- Bedre kondisjon som mosjonist, ung idrettsutøver eller toppidrett.
- Generell muskelstyrke mosjonist, ung utøver og topp atlet.
- Skader, spesielt kneskader, lysk og hamstring.
- Kosthold for mosjonister eller idrettsernæring.

Andreas sitt brede kompetansefelt gir deg muligheten til å forbedre din muskelstyrke, kondisjon eller utholdenhet i den aktiviteten du liker spesielt godt og ønsker å bli bedre på. Dersom du har som mål å konkurrere i en spesiell idrett/konkurranseform, vil Andreas også kunne hjelpe deg med å trene prestasjons- og målrettet.

Studieløpet på NIH har blant annet gitt praksiserfaring som fysisk trener hos KFUM Oslo. Han er nå ansatt som fysisk trener i klubben. I tillegg til studieerfaring og praksiserfaring i ulike trenerroller i idretten, har han også selv spilt toppfotball i Norge. Andreas ønsker derfor spesielt å hjelpe yngre idrettsutøvere til å holde seg skadefrie og oppfylle utøveres fysiske potensial. Driver du med én eller flere idretter, er Andreas riktig trener for deg!

Andreas er hardtarbeidende og setter deg og dine ønsker og mål i sentrum. Han ønsker at treningen skal føre til mestringsglede og livslang god helse. Med sitt engasjement for å hjelpe andre, vil du merke at Andreas ønsker å være en god støttespiller i hele treningsprosessen

Kontakt Andreas på mobil +47 986 86 364

Start treningen nå

Bli medlem