Peter Lundberg

Fysioterapeut

Små justeringer kan bidra til store forandringer.

Peter har jobbet som personlig trener siden 2011. I 2013 utdannet han seg deretter til massasjeterapeut ved Axelsons Body Work School for å kunne tilby sine klienter/pasienter en kombinasjon mellom trening og behandling. For å skaffe seg spisskompetanse i yrket flyttet han deretter til Nederland for å studere fysioterapi.

Han har lang erfaring som personlig trener og er utdannet fysioterapeut gjennom Saxion University i Nederland. Han brenner for skadeforebyggende trening og aktiv rehabilitering. Peter er fokusert og kartlegger hver enkelt ved siden av nøye, hvor han skreddersyr et opplegg som er tilpasset kundens/pasientens behov og mål.

Han har stor tro på skadeforebyggende trening hvor målet er optimal funksjon uten smerter. Treningsfokuset er på mye basisøvelser, samt egen kroppsvekttrening. Andre verktøy som brukes inkluderer slynge/redcore, motstandsbånd og kettlebells. Alt avhengig av kundens/pasientens behov. Peter hjelper deg med å oppnå mestringsfølelse og gjør alt for å hjelpe deg med å nå dine mål og kunne bevege deg på en optimal måte.

Peter brenner for yrket og holder seg oppdatert på det siste forskning gjennom å stadig utveksle fagkunnskap med kolleger, delta på seminarer, kurs og workshops. Hans egen treningsbakgrunn er innen bodybuilding hvor han aktivt konkurrerte i flere år. De siste årene etter studier og mange års treningserfaring, har fokuset sakte flyttet seg til å finne en balanse mellom optimal helse og funksjon. Treningen hans består nå av en kombinasjon av styrke, kondisjon og mobilitet.

Kontakt Peter for å booke time: +47 93 80 20 30


Start treningen nå

Bli medlem