studiojobbsprek2-grovutvalg-361.jpg
studiojobbsprek2-grovutvalg-361.jpg

Trening med det lille ekstra


SCROLL DOWN

Trening med det lille ekstra


Effektiv trening


Studio Jobbsprek tilbyr deg freshe og romslige treningslokaler med avanserte treningsapparater og personlig oppfølging. Vi har satt av en egen sone med personlig trening på hele 600 kvadratmeter. 

De øvrige 1200m² utgjør lyse og energiske lokaler for egentrening, gruppetrening og bedriftstrening, der alt legges til rette for at du skal få en så effektiv treningsøkt som mulig, med et bredt utvalg av toppmoderne treningsutstyr. Video nedenfor viser treningsdelen vår!

 

 

Studio Jobbsprek på Aker brygge tilbyr freshe og romslige treningslokaler med avanserte treningsapparater og personlig oppfølging. Vi har satt av en egen sone tilrettelagt for personlig trening på hele 600 kvadratmeter. Øvrige 1200m² utgjør lyse og energiske lokaler for egentrening, gruppetrening og bedriftstrening, der alt legges til rette for at du skal få en så effektiv treningsøkt som mulig, med et bredt utvalg av toppmoderne treningsutstyr. 

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene: Lokalet er designet for å skape en flyt som gjør at du alltid finner et område som passer ditt behov, kompetansenivå og humør – fra enkel sirkeltrening på apparater til avansert frivektstrening med olympiske stenger og manualer. Rene dusjhånklær i garderobene, forfriskninger i loungesonen, og frokost til morgenfuglene gjør også sitt til å høyne opplevelsen.

Studio Jobbsprek har topp moderne utstyr med et bredt spekter av apparater for kondisjonstrening og styrketrening. Blant annet Octagon og Synergy360-apparater som begge gir funksjonell sirkeltrening ny mening. 

Som medlem kan du også administrere treningen og følge din egen utvikling og treningsplan ved hjelp av appen LF Connect. Koble smarttelefonen din til et av treningsapparatene og appen viser deg hvor nær målet du er. Vi er alltid på utkikk etter siste teknologi og nye treningsmetoder for å gi deg nye utfordringer og holde deg motivert. 

Enten det er din første gang i et treningsstudio eller du har lang erfaring, vil vi sørge for at du får mest mulig ut av din treningstime. Ønsker du å trene i gruppe syr vi sammen en time som passer for din bedrift eller dine venner, eller et treningsprogram tilpasset målet dere har satt dere.