hvem er vi

Studio Jobbsprek har tidligere vært et rent personlig trener-senter, som november 2015 utvidet til et 1800 kvadrat treningssenter med både personlig trening, gruppetrening, og individuell trening.
Studio Jobbspreks verdier er vi bryr oss, vi ser deg . Vi har et inkluderende og åpent miljø i trivelige omgivelser med det siste treningsutstyret på markedet. Vi ønsker at treningen skal være dagens høydepunkt, og å legge til rette for at det skal være enkelt å gjennomføre en økt i en hektisk hverdag. Vi tilbyr medlemmene våre gratis frokost og håndklær, og har i tillegg egne all inclusive medlemskap. Disse medlemskapene innebærer at medlemmene i tillegg har inkluderte personlig treningstimer og sitt eget skap med egne treningsklær og hygieneprodukter. Vi tilbyr gruppetimer i sirkel, løp, sykkel, TRX og stretching, og har en egen smoothiebar, PITbar , samt treningskonseptet thePIT ; høyintensiv trening i grupper ledet av PT.


slik er det å jobbe hos oss

På Studio Jobbsprek jobber alle operativt i driften, i møtet med medlemmene. Utover ledelsen har vi også rollene resepsjonist-og smoothievert, all inclusive vert, gruppeintstruktører, behandlere og personlige trenere. Arbeidshverdagen på Studio Jobbsprek er variert og aktiv. Alle ansatte spiller en viktig rolle i møte med våre medlemmer og potensielle medlemmer. Vi har en genuin interesse for trening, og har stort fokus på å formidle vår kunnskap og engasjement til våre medlemmer.


hvem er du?

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. De som jobber hos oss må være serviceorienterte og trives i møte med andre mennesker, i tillegg til at de har fokus på salg og drives av å skape gode resultater. Vi søker deg som trives med høyt tempo, og er god på å ha flere baller i luften. Du lar deg ikke lett stresse, og har et genuint ønske om å yte god kundeservice for våre kvalitetsbevisste kunder. Du har øye for detaljer, er oppmerksom og effektiv.

Ønsker du en arbeidsplass med fantastisk miljø, faglig kompetanse i alle ledd, og hyggelige kunder, håper vi å høre fra deg.


bli en del av jobbsprek

Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.

Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.

Nytt+JS+action+bilde,+knebøy.jpg

personlig trener og behandler

Våre personlig trenere er dedikerte og engasjerte – håndplukket for sin kunnskap, kompetanse, lidenskap og dynamiske personlighet – og de gir alt i hver eneste treningsøkt for at resultatene skal overgå forventningene dine.

Dersom du ønsker å bli en del av vårt Personlig Trener team eller jobbe som behandler hos oss kan du ta kontakt med Hild-Elin her:


gruppeinstruktør

Vi søker erfarne instruktører til å kjøre gruppetimer hos oss. Både bedriftstimer og timer for medlemmer. Vi søker deg som er 100 % profesjonell. Du er tidlig ute, holder godt forberedte timer der alt fra musikk, øvelser og coaching er nøye gjennomtenkt. Du evner å se den enkelte, og er god på å gjøre individuelle tilpasninger. Du ønsker stadig å bli bedre, og være del av et team som pusher deg til å nå ditt potensiale.

Minimum 2 års erfaring som instruktør med godt besøkte timer. Vi ønsker instruktør til thePIT (bootcampkonsept i sal), sirkeltrening, TRX, løp, sykkel. Treningsfaglig utdanning, godt besøkte timer samt sertifiseringer er nødvendig. Gruppetimene våre kjøres i små grupper (10-20 deltakere).


resepsjonist, all inclusive-og smoothievert

Vi søker deg som trives med høyt tempo, og er god på å ha flere baller i luften. Du lar deg ikke lett stresse, og har et genuint ønske om å yte god kundeservice for våre kvalitetsbevisste kunder. Du har øye for detaljer, er oppmerksom og effektiv. Du er oppriktig interessert i trening, og må gjerne ha erfaring fra jobb på treningssenter/hotell/restaurant. 

Arbeidsoppgaver: betjene resepsjon, smoothie- og kaffebar. Salg av medlemskap, omvisninger til nye medlemmer og kundebehandling. Ta hånd om klesvasken til våre eksklusive medlemmer, rulle håndklær og generelt bidra til godt renhold på senteret. Arbeidstiden varierer.