Nytt JS action bilde, knebøy.jpg
StudioJobbSprek-KimGranli-3.jpg
Nytt JS action bilde, knebøy.jpg

Personlig Trening


SCROLL DOWN

Personlig Trening


Bli inspirerT og få frem det beste i deg selv


Den beste investeringen du kan gjøre for din egen helse, er å benytte deg av en kvalitetssikret personlig trener (PT). En PT vil hjelpe deg å nå dine mål, enten det er å få tilbake en velfungerende og sterk kropp, fullføre et maraton eller rett og slett komme i bedre form.


I Studio Jobbspreks Personlig Trening-avdeling får du individuelt tilpasset trening med en dedikert trener. Sammen jobber dere parallelt med styrke, kondisjon, fleksibilitet, kosthold og mental trening for å sikre at du når målene dine raskt og effektivt.

Våre personlige trenere er svært dyktige, med lang utdanning og erfaring fra idrett på høyt nivå. De jobber tett med næringslivstopper, politikere og idrettsutøvere hver eneste dag, og bidrar til at de får mer energi i en svært krevende hverdag. 

Studio Jobbsprek har ca 1400 fantastiske kvadratmeter til personlig trening. Alt fra utformingen av lokalene, med behagelig design og belysning, til valg av utstyr og testmuligheter er nøye gjennomtenkt for at du skal bli topp motivert og oppnå resultater.

Alle nye personlig trener-kunder får en konsultasjon der vi kartlegger ønsker og mål, tester kroppssammensetning (muskler, fett og vann), måler kolesterol, blodtrykk og glukose, og tester maksimalt oksygenopptak (VO2-max).

Deretter følger en treningsøkt hvor vi tester fleksibilitet, styrke og spenst. Ut i fra dette vil din personlige trener vite hva som er fokusområder og skape spennende, unike og motiverende treningstimer som varierer fra gang til gang. 

Studio Jobbsprek er kjent for våre eksklusive all-inklusive medlemskap. I tillegg til å ha tilgang til alle fasiliteter senteret byr på, har all-inclusive medlemmer egen VIP avdeling. Inkludert i medlemskapet får du blant annet 80 pt-timer, eget skap med klær og treningsutstyr, vask av klær og rene håndklær.


Vi tilbyr to ulike produkter. Du kan kjøpe PT-timer på klippekortbasis, og dette kan kombineres i grupper på to til fire personer, eller du kan ha et medlemsskap hvor alt er inkludert: Du får din egen personlig trener, et velfylt garderobeskap fylt med nyvaskede klær, toalettsaker og annet du måtte trenge for en vellykket økt, så du slipper å ta med treningsbag når du skal trene. 

Priser på PT-timer, klippekort og “all inclusive” på forespørsel. Kontakt oss for en prøvetime eller konsultasjonstime.

StudioJobbSprek-KimGranli-3.jpg

VÅRE PERSONLIGE TRENERE


VÅRE PERSONLIGE TRENERE


Dedikerte og engasjerte


Studio Jobbsprek kombinerer det nyeste utstyret med topp kompetanse innen helse og trening. Våre personlig trenere er dedikerte og engasjerte – håndplukket for sin kunnskap, kompetanse, lidenskap og dynamiske personlighet – og de gir alt i hver eneste treningsøkt for at resultatene skal overgå forventningene dine.

Vårt team deler en filosofi om komplett helse, men vi har alle vår unike styrke og spesialitet. Sammen finner vi den treneren som best ivaretar dine mål og personlige behov.


  • Styrketrening

  • Kondisjonstrening

  • Bevegelighet/ mobilitet

  • Rehabilitering og korrigeringsarbeid

  • Fysisk testing

  • Holistisk helse

  • Ernæring og vektregulering

  • Trening for gravide

  • Yoga

  • Mental trening

 

VÅRE PERSONLIGE TRENERE 

Pål Hauge – Personlig trener, master i idrettspsykologi (NIH)
«Gjør det skikkelig!»

Pål startet Studio Jobbsprek med Hild-Elin Hjelmeland og Frode Raunehaug i 2010. Pål har gjennomført over 13 000 timer med personlig trening, først i Elixia og siden på Studio Jobbsprek. Han har en aktiv karriere bak seg innen alpint og fotball, både som utøver og trener. Pål har c-kurs i alpint og er sertifisert Eleiko Strength Coach for Sports level 1 og 2. Pål er en svært engasjert og dedikert trener med høy tilstedeværelse og svært høye krav til seg selv og sine kunder. Han har en spesiell forkjærlighet for den gode og effektive styrketreningen med godt teknisk utførte baseøvelser i ”full range of motion”. Han strekker seg langt for at kunden skal oppnå sitt fulle fysiske prestasjonspotensiale og motiverer sine kunder til å gå den lengste veien om det er nødvendig for å få det beste og mest varige resultat.

Kontakt Pål på mobil 48110875.

Hild-Elin Hjelmeland – Personlig trener, master i psykologi
«Du blir god på det du bruker tid på»

Hild-Elin startet Studio Jobbsprek med Pål Hauge og Frode Raunehaug i 2010. Hild-Elin har en allsidig idrettsbakgrunn og er tidligere aktiv vollyballspiller for Blindheim. Hun er spesielt opptatt av ernæringsveiledning, og har god erfaring med korringeringsarbeid og habilitering/rehabilitering av skuldre, knær og korsrygg. Hild-Elin har bred kompetanse innen gravidtrening og opptrening etter fødsel. Hun er en svært grundig og engasjert trener som er opptatt av å legge en solid strategi i starten av treningsforløpet. Treningsstrategien inkluderer oftest korrigeringsarbeid ved hjelp av styrke, fleksibilitet, triggerpunktarbeid, tilrettelegging av riktig kosthold, samt mentale endringer.

Kontakt Hild-Elin på mobil 41103293.

Frode Raunehaug – Personlig trener og massasjeterapaut, master i idrettsfysiologi.
«God helse kan ikkje kjøpes for penger. Dersom du investerer i personleg trenar investerer du i di eiga helse.»

Frode startet Studio Jobbsprek med Pål Hauge og Hild-Elin Hjelmeland i 2010. Han har drevet aktivt med både fotball og dans og har trenerkurs-B i fotball. Frode bidrar tidvis som fysiologisk testleder på NIMI (Norsk Idrettsmedisinsk institutt). Han har jobbet som testperson for prosjektet “Fysisk aktivitet blant barn og unge” på NIH og er sertifisert Eleiko Strength Coach 1. Frode er spesielt opptatt av kondisjonstrening, noe han har jobbet med og testet i mange år på NIMI. Han har unik kompetanse på dette området. Frode er en trener som gir deg energi og får fram det beste i deg.

Kontakt Frode på mobil 95800166. 

Tore Christian Næss – Personlig trener
«Et mål uten en plan er kun et ønske»

Tore har en allsidig idrettsbakgrunn med erfaring fra svømming, volleyball og pil- og bueskyting. Han har utdannelse som personlig trener med fordypning innen helse og rehabilitering fra Høgskolen i Hedmark. Tore har kurs i Kinesiotaping (lvl 1, 2, 3 London), Maksimal fettforbrenning (AFPT), Hypertrofi (AFPT), Baseløft (AFPT), Avansert mage/ryggtrening (AFPT), Kettlebells (NIH), TRX (Gymline), Street workout/egen kroppsvektstrening (AFPT), Bevegelsesanalyse (Oslo idrettssenter), Rehabiliteringstrener (Active Education), Elitetrener (Active Education), Exercise Rehabilitation (Australian fitness academy), Sport specific injury prevention (AFA), Flexibility training specialist (American council on exercise) samt Program design and implementation strategies for weight loss (American College of Sports Medicine).

Som trener tilpasser og skreddersyr Tore hver enkelt økt for sine kunder. Han er lidenskapelig engasjert i trening og det smitter over på alle hans kunder! Tore har omfattende kunnskaper om trening og ernæring, og hjelper kundene sine å nå målsettinger enten det handler om vektnedgang, styrkeøkning, muskelvekst, en smertefri hverdag eller prestasjonsøkning.

Kontakt Tore på mobil 48219233.

susanne

Susanne Mathisen – Personlig trener og fysioterapeut
«Øvelse gjør mester»

Susanne har bred erfaring fra friidrett og alpint, og er en ivrig golfer med fem i handicap. Hun har vært med i flere Golf-NM og har i tillegg brunt belte i karate og grønt belte i jiu jitsu. Susanne er autorisert fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo, uteksaminert personlig trener ved AFPT og sertifisert Eleiko Strength Coach level 1. Susanne er sterk, bestemt og dyktig. Hun ønsker alltid å gjøre sitt beste for å få sine kunder til å oppnå deres mål.

Kontakt Susanne på mobil 95893552.

Lars Christian Elvik – Personlig trener og ernæringsfysiolog
«Uansett hvor sakte du løper knuser du alle som ligger på sofaen.»

Lars Christian har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole (NIH) samt en bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Norges Helsehøyskole. Han har også personlig trenerutdannelse fra NIH, hvor han i studietiden jobbet som personlig trener på ulike doktorgradprosjekter i regi av Idrettshøyskolen. Lars Christian har tidligere arbeidserfaring som hovedinstruktør ved NIHs svømmeskole. Han er i tillegg sertifisert Eleiko Strength Coach level 1. Lars Christian er alltid positiv og motiverende, men stiller også strenge krav til både seg selv og andre. Han er målrettet, tilpasningsdyktig og flink til å se helheten.

Kontakt Lars Christian på mobil 92084477.

Håvard Svenning Berge – Personlig trener og osteopat
«Riktig forandring gir fremskritt»

Håvard er diplomert osteopat fra Norges Helsehøyskoles fireårige osteopatiutdannelse. Her har han også vært ansatt som osteopat ved studentklinikken etter endt studie. Han har en bachelorgrad i fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøyskole (NIH), der han også har utdannet seg som personlig trener. På idrettshøyskolen har Håvard i flere år bidratt som forskningsassistent på doktorgradsprosjekt. Han er sertifisert Eleiko strength coach 1.

Håvard har bred idrettsinteresse, med størst erfaring fra sine år som 1. divisjons-spiller i volleyball. Denne erfaringen har han brukt som trener for volleyballag i 1. og 2. divisjon. Tidligere har han også jobbet seks år som svømmeinstruktør ved NIH svømmeskole.

Kontakt Håvard på mobil 95160545.

fabio_web.jpg

Fabio – Personlig trener
«Your future is now»

Fabio startet sin reise innenfor sport, helse og fitness i 2001. Han har en bechelorgrad i Sport and Exercise Psychology og en rekke kurs og sertifiseringer fra Portugal, USA, England og Norge. I 2007 startet han som personlig trener i Portugal, ble eventyrlysten og fitness ansvarlig på et 5 stjernes cruiseskip i USA. Dro deretter videre til Elixia Trondheim, før han endte opp som pt i Oslo. Som trener tilbyr Fabio en analytisk tilnærming på kundens kropp, kobinert med omtanke og et ekte engasjement for å leverer de resultater kunden ønsker!

Kontakt Fabio for prøvetime på mobil 95184186.

victoria, pt.jpg

Victoria Albriktsen – Personlig trener
«Dine mål er mine mål»

Victoria er en positiv og imøtekommende trener med stor interesse for trening og helse. Hun er utdannet Personlig Trener ved AFPT og har flere års erfaring med styrketrening og dans. Victoria verdsetter det å jobbe med mennesker, og ønsker at alle skal ha et sunt forhold til kropp, mat og trening. Som trener er Victoria engasjert, omsorgsfull og punktlig, og hun vil med variert og effektiv trening sørge for at du når dine mål. 

Kontakt Victoria for prøvetime på mobil 90865028.

Jone Fuglestad – Personlig trener og sykepleier
«Sammen avdekker vi din indre atlet»

Jone har lang fartstid som sykepleier, med erfaring fra landets mest avanserte Intensivavdelinger (Ullevål og Stavanger). Han har nå endret fokus til en mer helseforebyggende og helsefremmende rolle. Etter over ti år med egentrening og fokus på kroppsbygging, tok han skrittet og fullførte Personlig trener studiet på Bali Via HIH. Fra der har fokuset blitt rettet mot styrkeutvikling, bedre helse og økt livskvalitet. Spesielle interesseområder er Styrkeløft, Idrettsspesifikk trening, trening med somatiske plager og Olympisk vektløfting.

Kontakt Jone for prøvetime på mobil 99569074.

6.jpg

Erle Engmark –  Personlig trener og styrke coach

« »

Erle er regjerende U23 Europamester i styrkeløft og har flere nasjonale meritter, i tillegg til en allsidig Idrettsbakgrunn fra blant annet håndball, svømming, judo og dans. Hun er utdannet Personlig trener via Høgskolen i Nesa og har Trener I-kurs via Norges Styrkeløfterforbund. Erle er aller best på teknisk korreksjon og innlæring av baseløft, særskilt i det som er hennes egne konkurranseløft (knebøy, benkpress og markløft). Hun har undervist via AFPT og holder kurs i baseløft, baseløft, korreksjonsøvelser og dynamisk oppvarming. Som trener er Erle nøyaktig, pedagogisk og tålmodig, samt opptatt av personlig tilpasning og systematisk trening over tid. Vil du bli sterkere, løfte riktigere og føle mestring og prestasjon, kan Erle være en trener for deg.

Kontakt Erle på 99361317.   

10.jpg

Silvia Ulla Berg - Fysioterapeut og personlig trener

« »

Silvia har bachelor i fysioterapi fra Høyskolen i Oslo, er uteksaminert personlig trener og kostholdsveileder fra Active Education og har trenerutdannelse. Hun har jobbet som instruktør og PT siden 2011, og driver sitt eget treningsstudio i Ålesund. Fra fysioterapien har hun spesialkompetanse på holdning- og kroppsanalyse — dersom du sliter med smerter eller skader kan du få hjelp og oppfølging som kan bidra til bedre funksjon og smertelette. Silvia er svært grundig og engasjert fra start, og har som filosofi at små justeringer kan bidra til store forandringer gjennom treningsforløpet. Hun er spesielt opptatt av riktig kosthold og ernæring for gode og varige resultater. Silvia er også engasjert som fysioterapeut ved Ullevål sykehus, der hun jobber både med barn, ungdom og kvinner i svangerskap og barsel.

Kontakt Silvia på mobil 48188090.

7.jpg

Andreas Miguel Iversen

«Life is motion and motion is lotion»

Andreas er diplomert osteopat fra Norges Helsehøyskoles fireårige osteopatiutdannelse. Han har en bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøyskole (NIH), med fokus på idrettsfysiologi. På idrettshøyskolen har Andreas bidratt som trener for eldre i forbindelse med ulike prosjekter i samarbeid med Ullevål sykehus.
Andreas har bred idrettsinteresse, med størst erfaring fra sine år som ballroomdanser på elitenivå og turner. Han har også spilt fotball i mange år der han har spilt 1 år i 1 div og 2 år i 2 div. Denne erfaringen sammen med utdannelsen fra idrettshøyskolen har han brukt til å jobbe med unge talenter innen fotball hos NFA (Norsk fotballakademi).

Kontakt Andreas på mobil 91589720.

9.jpg

Christine Lillehovde

«Sterkere i kroppen, sterkere i toppen »

Christine er sertifisert personlig trener ved Active Education via Høyskolen i Hedmark, og har en bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse fra Høyskolen i Vestlandet. I tillegg har hun trener 1 kurs i alpint og telemark, og erfaring som gruppeinstruktør. Gjennom engasjement som instruktør i stiftelsen Vålerenga fotball har hun sanket god erfaring med styrketrening for ulike grupper, blant annet eldre. Som trener er hun opptatt av at du som kunde, uansett alder, interesser og mål skal finne glede og motivasjon i hverdagen gjennom tilrettelagt trening.

Kontakt Christine på telefon 90166455.

 

1.jpg

Helle Knutson Aase

«Tren smartere, ikke hardere»

Helle har en bachelor i Livsstilsendring og folkehelsearbeid fra Helsehøyskolen, er utdannet Pilatestrener fra Det Nordiske Pilatesinstitutt
og Pilates Room, samt kurset innen personlig trening og gruppetrening ved Norges Idrettshøyskole.

Helle har gjennom sine 10 år som Pilatestrener tilegnet seg en evne til å se hva nettopp du trenger for å utføre trening og daglig aktivitet på en bedre måte. Hun jobber i hovedsak med kunder som trenger hjelp til å øke sin mobilitet, sliter med stress og spenninger i kroppen, eller som ønsker å styrke kjerne- og holdningsmuskulatur. Allerede etter et par timer vil du merke endring, og du vil kunne prestere bedre på flere plan.

Kontakt Helle på mobil 93414515.

PT2.jpg

Sunniva Godal
«»

Sunniva har en bachelorgrad i Idrettsfag og kroppsøving fra Høgskolen på Vestlandet samt at hun holder på med en mastergrad i Sport Management ved Norges idrettshøgskole. Hun er også utdannet Gruppeinstruktør og har god erfaring med både løpetimer, HIIT og styrketimer.
Sunniva har også erfaring som fotballspiller, fotballtrener og håndballspiller. I tillegg har hun drevet aktivt med fallskjermhopping.
Sunniva brenner for idrettsspesifikk trening på både mosjonist- og elitenivå og stiller krav til kundene slik at de når målene de drømmer om, men med en pedagogisk og lyttende tilnærming. Hun fokuserer på trenings- og idrettsglede, og har troen på at alle kan lære seg å elske trening, uansett nivå og alder.  

Kontakt Sunniva på mobil 48 07 73 65.

PT3.jpg

Kenneth Skilnand

«Veien er målet»

Kenneth har en mastergrad i fysisk prestasjonsevne med fordypning i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges idrettshøgskole (NIH), og er sertifisert personlig trener fra Akademiet for personlig trening (AFPT). Han er opptatt av progresjon over det lengre løp, hvor trening skal gi både effekt, glede og mening på veien. Treningen tilrettelegges kundens behov. Fra en solid idrettsvitenskapelig bakgrunn har Kenneth opparbeidet seg bred kompetanse innen prestasjon og helsefremmende trening, med spisskompetanse innen vektreduksjon, og styrketrening for å øke muskelstyrke og muskelmasse.

Kontakt Kenneth på mobil 90 93 51 50

Kristine Eikrem Engeset

Kristine er ei aktiv jente som har lang erfaring som personlig trener og er en erfaren eliteidrettsutøver.
Hun har en bachelor i Sports Management & Applied Physiology ved Southern Methodist University, Dallas TX.
Personal Trainer Education, The Cooper Institute. Sertifisert Personlig trener, DS Trademarks. Kostholdsrådgiver, DS Trademarks. I tillegg har Kristine drevet løping på internasjonalt nivå og vært i norgestoppen i friidrett – mellomdistanse fra hun var 16 år. Hun har stått lære hos noen av verdens beste trenere, og har blant annet en medalje i Jr EM på 3000m hinder.
Kristines spesialfelt er kondisjons og utholdenhetstrening, basistrening, spenst, styrke og hurtighet, treningsplanlegging, bevegelighetstrening, løpsanalyse og rehabiliteringstrening.
Med Kristine som trener, vil du få en meningsfull og morsom treningsøkt, spesielt tilpasset ditt behov og dine mål. Du vill få en unik treningsøkt basert på treningsvitenskap rettet mot deg, blandet med erfaring fra toppidretten. Kristine har bla. bred erfaring med å trene personer med mål rettet mot forskjellige gateløp, vektreduksjon, forbedret styrke, eller rett og slett bare øke livskvaliteten gjennom trening. Med Kristine som trener vil du derfor få høy kvalitet, masse energi, treningsglede, og ikke minst den perfekte muligheten til å nå dine treningsmål.