thePITrød.png
thePITrød.png
thePITrød.png

thePIT


SCROLL DOWN

thePIT


drop-in


Drop-in og klippekort kan kjøpes direkte i resepsjonen.

 

Hva er thePIT?


thePIT er et unikt treningskonsept hos Studio Jobbsprek som er tilgjengelig for både medlemmer og ikke-medlemmer. Vi gir deg den ultimate treningsopplevelsen med helt nytt og toppmoderne utstyr, kombinert med lys og lydeffekter du ikke har opplevd på trening tidligere. 

Treningen gjennomføres som en 50 minutters økt i grupper på opptil 20 personer, hvor du vil få tett oppfølging av våre dyktige trenere. I thePIT har vi kombinert arbeid på tredemølle (løping eller gåing) med styrketrening. Treningen blir delt opp i 2-4 bolker der vi vekselvis bytter på stasjonene. Styrkeøvelsene utfordrer både balanse og bevegelighet, og du vil gjennom økten komme godt opp i puls og få svettet skikkelig. Ønsker du å både trene kondisjon og styrke, men sliter med tidsklemma, er thePIT en perfekt treningsform for deg.

 

ThePit-03207_preview.jpeg

timeplan


Se gruppetimeplan eller klikk her for oversikt.

 

Priser


Drop-in - 200,-
10 klipp - 1600,- 
20 klipp - 3000,-
30 klipp - 4200,-
40 klipp - 5200,-
50 klipp - 6000,-

Prisene som er oppgitt gjelder for medlemmer på Studio Jobbsprek. For ikke-medlemmer er det +20% på disse prisene.
Henvend deg i resepsjonen for å kjøpe klippekort.

instruktører


3.jpg

Margaret

Margaret er utdannet idrettspedagog, personlig trener og har en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole. Hun er tidligere toppidrettsutøver innen kampsport med 4 verdensmestertitler i brasiliansk jiu jitsu, samt tittelen «Norges Beste Fighter».
Margaret elsker all form for trening, og ønsker å smitte over sin treningsglede, dedikasjon og kunnskap til dere under thePIT-timene. 

2.jpg

Christine

Christine er utdannet personlig trener og har en bachelor innen idrett, fysisk aktivitet og helse ved høgskulen i Vestlandet. Hun har flere års erfaring i treningsbransjen og er genuint interessert i å få andre til å finne mestring og glede i treningen. Christine ønsker at thePIT-timene skal være en time hvor du som deltaker skal kunne få hentet frem "det lille ekstra" som bor i deg, og vil gjøre det hun kan for å pushe deg dit (og kanskje litt til)!

1.jpg

Helle

Helle har en bachelorgrad i Livsstilsendring og folkehelsearbeid, samt tatt en rekke kurs innen gruppetrening og personlig trening ved Norges Idrettshøyskole. Helle er også utdannet Pilatestrener gjennom Det Nordiske Pilates institutt og Pilates Room.
Helle elsker å få frem potensialet hos sine deltagere, og ønsker med The Pit å gi deg en spennende, utfordrende og helhetlig treningstime

11.jpg

Silvia

Silvia har en bachelor i fysioterapi fra Høyskolen i Oslo og Akershus, og jobber som personlig trener, kostholdsveileder og instruktør på Studio Jobbsprek. Silvia har mye erfaring innen treningsbransjen, og har også en tidligere karriere som både fotball- og volleyballspiller. Silvia liker variert trening, men er spesielt glad i høyt tempo og aktivitet som krever ekstra innsats. Hun er opptatt av å motivere og skape en unik økt for alle som deltar på The Pit, og ønsker å smitte sin entusiasme og treningsglede til dere under timene! 

Tonje

Tonje er utdannet spesialpedagog ved Universitetet i Oslo. Tonje er sertifisert Les Mills- instruktør, og har 4 års erfaring som gruppeinstruktør i blant annet styrke, utholdenhet, kondisjon og trening med strikk, og gleder seg til å motivere deg til å nå nye mål under thePIT-timene.

thePITrød.png

PITbar


PITbar


pitbar


Studio Jobbspreks helt egne smoothie-og kaffebar. Her finner du forfriskende, næringsrike smoothies laget på friske råvarer og kvalitetsprodukter i tillegg til et utvalg av kvalitetskaffe fra Pals. 
Vi tilbyr også et utvalg av sunne, proteinrike snacks. Du kan betale med Vipps eller kort. 

pitbar2.png